Liggeld en seizoenkaart

Liggeldregeling

Overdag kunt u gratis gebruik maken van onze aanlegplaatsen. Met het betreden van de eilanden en aanlegplaatsen van Gastvrije Randmeren gaat u akkoord met onze huisregels

Vanaf 16.00 uur betaalt u per nacht liggeld. Wanneer u niet overnacht op het eiland, maar bijvoorbeeld blijft bbq-en dan mag de beheerder avondgeld of liggeld rekenen. Het liggeld voor 2020 bedroeg 0,80 cent per meter bootmaat per nacht. Het liggeld voor 2021 is nog niet vastgesteld. Met dit liggeld draagt u bij aan het dagelijks onderhoud van de aanlegvoorziening en de inzet van de beheerder.  

De beheerder van het eiland komt eind van de middag het liggeld / avondgeld (contant) innen.

Seizoenkaart

Als u meer dan 12 nachten per seizoen op onze aanlegplaatsen verblijft, raden wij een abonnement aan in de vorm van een seizoenkaart. Het tarief voor een seizoenkaart komt neer op 12 x een overnachting en is dus afhankelijk van de grootte van uw boot. Een overzicht - gerekend met 0,80 cent - vindt u hier.

Uw seizoenkaart 2021 kunt u vanaf maart 2021 online aanvragen. Wanneer u het formulier heeft ingevuld en heeft betaald (online of via een overboeking) krijgt u de seizoenkaart met vaantje thuisgestuurd. Afname van een seizoenkaart betekent automatisch dat u akkoord gaat met onze huisregels.

Saisonkarte

Unsere deutschen Gäste finden hier ab März 2021 das Anmeldeformular für eine Dauerkarte.

 

Cookie-instellingen